Oprogramowanie do k700i

Temat w 'SONY / Sony Ericsson' rozpoczęty przez ccc111, 13.06.2008.

Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.
  1. ccc111

    ccc111 Zbanowany!

    Dołączył:
    29.05.2008
    Wiadomości:
    3
    Otrzymane lajki:
    0
    Mam problem.
    Posiadam telefon k700i kupiony w sieci era sciągłem simlocka i mam pytanie w plusie jest oferta 20MB za 5zl (internet w kom.) czy musze wgrac nowe oprogramowanie do telefonu z sieci plus żeby ta oferta dzialala?

    - I jeszcze 1 kłopot czy jak mam w menu pierwsze Era Omnix to by się zamieniło na Plus.pl ?



    Pozdrawiam serdecznie :no ba:
     
  2. Google AdSense Reklama



    by ukryć wszystkie reklamy.
  3. Miskov

    Miskov Doświadczony

    Dołączył:
    18.01.2006
    Wiadomości:
    119
    Otrzymane lajki:
    0
    Nie musisz wgrywać nowego oprogramowania.

    W menu nic się nie zmieni bo wgrany jest soft z Ery, który tak ma zaprogramowane.
    Jedyną opcją jest zmiana softu, czego nie polecam (bardzo łatwo można uśmiercić telefon)
     
  4. rascal

    rascal Doświadczony

    Dołączył:
    10.04.2008
    Wiadomości:
    108
    Otrzymane lajki:
    1
    Ericssony łatwo sie stawia na nogi, tak jak siemensy ;]
    Nokie bys nie postawil ale o SE spokojna glowa ;]
     
  5. ccc111

    ccc111 Zbanowany!

    Dołączył:
    29.05.2008
    Wiadomości:
    3
    Otrzymane lajki:
    0
    Warto to zrobic ziomki ?

    [ Dodano: Sro 18 Cze, 2008 21:07 ]
    P.S ile kosztuje wgranie nowego softa ? i zmmieni sie coś?

    [ Dodano: Sro 18 Cze, 2008 21:10 ]
    no piszcie !
     
  6. Miskov

    Miskov Doświadczony

    Dołączył:
    18.01.2006
    Wiadomości:
    119
    Otrzymane lajki:
    0
    Ja nie polecam.

    Ile kosztuje to nie wiem, ja jak cos robie to sam :P Lubie to ryzyko ;]
    Tak jak na google patrze to 20 zł ale nie jestem pewny ;-D
    Zapytaj u operatora ;]

    Rascal no niewiem czy tak łatwo postawić padniete k800i na nogi... owszem da sie tyle ze potem na nim bledy moga byc...
     
  7. rascal

    rascal Doświadczony

    Dołączył:
    10.04.2008
    Wiadomości:
    108
    Otrzymane lajki:
    1
    ok, zla sie wyrazilem, chodzilo mi konkretnie o k700i, bo co ten telefon ze mna przeszedl to wole nie mowic :P
     
  8. Miskov

    Miskov Doświadczony

    Dołączył:
    18.01.2006
    Wiadomości:
    119
    Otrzymane lajki:
    0
    No wiesz SE a konkretny model to kolosalna roznica ;D
     
Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.

Poleć tę stronę