KTO POMOZE Z NOKIA 6100

Temat w 'Nokia' rozpoczęty przez w00jtek, 30.04.2008.

Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.
  1. w00jtek

    w00jtek Świeżak

    Dołączył:
    28.04.2008
    Wiadomości:
    3
    Otrzymane lajki:
    0
    mam problem bo anie nie wiem jak do NOKIA 6100 wrzucać gry tapety itp. Mam irde . Proszę jak ktoś wie jak to niech powie bo potrzebme
     
  2. Google AdSense Reklama



    by ukryć wszystkie reklamy.
  3. akro12

    akro12 Szef

    Dołączył:
    27.02.2008
    Wiadomości:
    3,553
    Otrzymane lajki:
    276
    Kabel zainstaluj i przez kabel, albo dokupić do kompa irde ale to kosztuje i moim zdaniem się nie opłaca.

    A i jeszcze nie ten dział.
     
  4. lonek

    lonek Świeżak

    Dołączył:
    30.04.2008
    Wiadomości:
    1
    Otrzymane lajki:
    0
    irda do kompa dobra sprawa ale kosztuje
     
  5. Eddy

    Eddy Forumowicz

    Dołączył:
    03.03.2008
    Wiadomości:
    74
    Otrzymane lajki:
    0
    _google
    jak nie umiesz korzystać z takich rzeczy... a masz trochę zbędnych środków na karcie w co wątpię możesz skorzystać z uploaderów wap np.
    imserba.com płacisz za pobrane dane... czyli jakieś 20-30 gr zależy od operatora :P

    @up
    irda wcale taka droga nie jest... dobra okazja i za 10zł :good:

    @down
    zeby nokia pc suite działała (z moją irdą przynajmniej) trzeba było zmieniać speed itd :) a standardowy program irdy chodził bez problemu... i to bez sterowników :|
     
  6. masakra

    masakra Świeżak

    Dołączył:
    01.03.2008
    Wiadomości:
    16
    Otrzymane lajki:
    0
    [ Dodano: Sro 30 Kwi, 2008 23:37 ]
    Musisz pobrać na komputer program (Nokia PC Suite) i za pomocą tego wrzucać na telefon javy, filmiki,tapety itp.Ja mam irde i przesyłam (Nokia PC Suite) tym programem na moją Noke 6020. Lub irda nie jest na ten model. :good: :ok:
     
  7. milosz33

    milosz33 Świeżak

    Dołączył:
    01.05.2008
    Wiadomości:
    2
    Otrzymane lajki:
    0
    To proste.Zrób tak jak radzą przedmówcy. :D
     
  8. w00jtek

    w00jtek Świeżak

    Dołączył:
    28.04.2008
    Wiadomości:
    3
    Otrzymane lajki:
    0
    ja mam irde i jak już ciągnionem grę to co potem wrzucam tak jak jest czy coś zmieniam :) a tak to dzięki za pomoc :D
     
  9. milosz33

    milosz33 Świeżak

    Dołączył:
    01.05.2008
    Wiadomości:
    2
    Otrzymane lajki:
    0
    Daj grę do jakiegoś folderu i odpal.Jeśli się uruchomi,to OK,jeśli zacznie się instalować,to zainstaluj.Nic nie zmieniasz.Najlepiej przez Nokia PC suite,kliknij na ikonę gry,a PC suite sam zainstaluje.Wcześniej oczywiście połącz telefon z kompem przez IRDA.
     
  10. w00jtek

    w00jtek Świeżak

    Dołączył:
    28.04.2008
    Wiadomości:
    3
    Otrzymane lajki:
    0
    dobra dzięki wszystkim kto mi pomógł :D

    [ Dodano: Wto 06 Maj, 2008 15:31 ]
    a jak wymienić irde w telefonie bo z kapa mogę wysyłać a do kumpla nie mogę mu już tego wysłać co zrobić ??????



    za pomoc stawiam piwo
     
  11. michaal1990

    michaal1990 Świeżak

    Dołączył:
    29.08.2008
    Wiadomości:
    2
    Otrzymane lajki:
    0
    nieradze kupowac irdy do kompa bo sie psuje wiem bo sie na tym przejechałem już lepiej kupic kabel. Jest w takiej samej cenie :D:D
     
Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.

Poleć tę stronę