Zewnętrzny port karty pamięci do telefonu

Temat w 'Karty pamięci' rozpoczęty przez jks, 02.11.2007.

Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.
  1. jks

    jks Świeżak

    Dołączył:
    02.11.2007
    Wiadomości:
    1
    Otrzymane lajki:
    0
    CZY JEST COś TAKIEGO JAK ZEWNęTRZNY PORT KARTY PAMIęCI DO TELEFONU, BO NP. MAM K510 I GDYBY NIE JEGO SKROMNA PAMIEć BYłBY śWIETNY

    [ Komentarz dodany przez: CNK: Pią 02 Lis, 2007 13:42 ]
    CNK: jeszcze jeden post pisany wielkimi literami, a dostaniesz warna.. :lipa:
     
  2. Google AdSense Reklama



    by ukryć wszystkie reklamy.
  3. jello1

    jello1 Świeżak

    Dołączył:
    02.11.2007
    Wiadomości:
    3
    Otrzymane lajki:
    0
    Siemka :] Mam problem z karta pamieci do Nokii 6230i ;( Nie wiem, ale jak wsadzam ja do telefonu to jest napisane, ze karta nie jest sformatowana daje formatuj karte i BŁĄD :?:

    [ Dodano: Pią 02 Lis, 2007 14:27 ]
    Mojego kumpla fon nie czyta gier java :) nie wiem co robic prosze o pomoc
     
  4. mc Fester

    mc Fester Świeżak

    Dołączył:
    27.10.2007
    Wiadomości:
    26
    Otrzymane lajki:
    0
    ja mam pytanie czy karta pamięci M2 4GB będzie poprawnie działać z moim Sony Ericssonem k550i ??
     
  5. KRYSTEK

    KRYSTEK Forumowicz

    Dołączył:
    30.10.2006
    Wiadomości:
    50
    Otrzymane lajki:
    0
    jakiej firmy jest karta i pojemność a zobaczymy co sie da zrobić... :ok:
     
  6. CNK

    CNK Zawsze Spoko! GSMX Team

    Dołączył:
    18.06.2005
    Wiadomości:
    6,299
    Otrzymane lajki:
    942
    mc Fester, sprawdź w instrukcji powinno pisać z jaką maksymalną pojemnością karty telefon pracuje, u mnie w GX-e np. pisało że do 512 MB i o jakiś problemach z kartami Kingstona, ale 1GB SD Kingston działa bez problemu.. ^^
     
  7. Resho

    Resho Rodzynki i DNB

    Dołączył:
    31.10.2007
    Wiadomości:
    150
    Otrzymane lajki:
    2
    gry mozna instalowac po zainstalowaniu sterownikow i posiadanie kabla usb do tego telefonu , a gry instaluje sie nie na komorze ale na kompie.On je widzi jako obcy format , nieprzejmuj sie musisz zakupic kabel :P a jak go masz to go uzyj hehe :twisted:
     
  8. Dogle

    Dogle Świeżak

    Dołączył:
    01.11.2007
    Wiadomości:
    1
    Otrzymane lajki:
    0
    Czy to prawda, że im większa pojemność karty tym kom. bardziej zwalnia?
    Bo mam dylemat jaką kartę kupić.
     
  9. Resho

    Resho Rodzynki i DNB

    Dołączył:
    31.10.2007
    Wiadomości:
    150
    Otrzymane lajki:
    2
    powiem ci ze zwalnia to jak masz pelno niepotrzebnych smieci np 1000 tapet po kilka KB , ja pamietam jak wgralem 500 gier na karte pamieci aby przeslac to menu niechcialo sie otworzyc :P Dogle kup 512MB a niebedziesz mial z nią problemów
     
  10. kuba

    kuba Doświadczony

    Dołączył:
    19.08.2007
    Wiadomości:
    139
    Otrzymane lajki:
    0
    Ja miałem na karcie 300 gier, 250 tapet, pliki wideo, jakieś 70 MPtrójek i menu chodziło normalnie :F
     
  11. Resho

    Resho Rodzynki i DNB

    Dołączył:
    31.10.2007
    Wiadomości:
    150
    Otrzymane lajki:
    2
    kuba to zalezy od twojego telefonu :) i pojemnosci karty (byla ona full) niewiem , nierobie experymentow. hehe :spox:
     
Podobne tematy
Forum Tytuł Data
Gry iOS [iPhone. iPad] TouchSport Tenis '09 24.07.2009

Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.

Poleć tę stronę