soft orange a soft orginalny w Sagem myx 6-2

Temat w 'Inne' rozpoczęty przez daniel14021992, 08.03.2008.

Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.
  1. daniel14021992

    daniel14021992 Świeżak

    Dołączył:
    11.11.2007
    Wiadomości:
    26
    Otrzymane lajki:
    0
    Mam pytanie, zastanawiam sie czym moga sie roznic od siebie soft orange od softu orginalnego (tzw. fabrycznego chyba) bo sie zastanawiam nad zmiana bo mam soft orange a slyszalem ze podobno w orginalnym sofcie jest tak ze jak sie nagrywa film to jest mozliwosc odrazu zapisania bezposrednio na karcie.
    Prosze o podanie roznic miedzy tymi dwoma softami, z gory Dziekuje :)
     
  2. Google AdSense Reklama



    by ukryć wszystkie reklamy.
  3. Bartolini

    Bartolini Świeżak

    Dołączył:
    19.07.2008
    Wiadomości:
    2
    Otrzymane lajki:
    0
    no tak ja mam z oryginalnym softem i mozna nagrywac bezposredni na karte ale miałem kilka kart i najlepiej na 256mb w opcjach ustawienia -pamiec-lokalizacja domyslnie ustawia sie gdzie maja byc zapisane otrzymywane pliki np przez irde albo bluetooth co daje mozliwosc odbierania duzych plików przekraczających pamiec telefonu a roznice miedzy softami ,przede wszystkim widocznosc i przejrzystosc menu w orginale lepiej sie to wszystko prezentuje no i z softem orange telefon jest troche wolniejszy
     
    Ostatnio edytowany przez moderatora: 04.09.2009
  4. bibi13

    bibi13 Świeżak

    Dołączył:
    22.03.2008
    Wiadomości:
    13
    Otrzymane lajki:
    0
    a ja mam pytanie tez teraz mam tego fona i ile kosztuje wgranie tego softa?? tego oryginalnego?...a i jeszcze w telefonach w orange jest taka opcja ze na pulpicie po lewej stronie jest taki pasek pomocniczy a w sagemie 6-2 nie mozna tego wyłączyc...;/wiec jak ktos by wiedział jak to prosze o napisanie na pw lub tutaj
     
    Ostatnio edytowany przez moderatora: 04.09.2009
  5. sim_jude96

    sim_jude96 Świeżak

    Dołączył:
    27.01.2008
    Wiadomości:
    22
    Otrzymane lajki:
    0
    Możesz wyłączyć pasek po przez zmiane softu, lub skontakuj się z OBOA.
     
Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.

Poleć tę stronę