Problem z Gra Pokemon na nokie 5200

Temat w 'Problemy z grami Java' rozpoczęty przez Simmonn, 24.12.2007.

Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.
  1. Simmonn

    Simmonn Świeżak

    Dołączył:
    20.12.2007
    Wiadomości:
    2
    Otrzymane lajki:
    0
    mam maly problem ktory chcialbym rozwiazac, chodzi o gre pokemon mam tu problem dwojaki bo wiadomo wersje pokemonow sa 2 bo mamy mozliwosc przez:
    *MBoy - czyli emulator - ale w emulatorze dopasowanie do rozdzielczosci ekranu dziala na narwy bo nie mozna nic przeczytac z tekstu co jest napisany ja mam 128x160 i jak zrobie dopasowanie to komplenie nic nie moge przeczytac a gra bez tekstu jest no denerwujaca....
    *sa tez bezposrenie pliki jar ale niestety maja one ponad 1 MB a w nokii 5200 wgranie aplikacji powyzej 1MB jest nie mozliwa...

    prosze o jakies porady np jakies uaktualnienie na nokie ktore pozwala wgrac wieksze rozmiary plikow jar lub no nie wiem cos z gory dziekuje...
     
  2. Google AdSense Reklama



    by ukryć wszystkie reklamy.
  3. nokias

    nokias Świeżak

    Dołączył:
    27.12.2007
    Wiadomości:
    4
    Otrzymane lajki:
    0
    uaktualnien mozesz poszukac n stronie producenta
     
  4. Simmonn

    Simmonn Świeżak

    Dołączył:
    20.12.2007
    Wiadomości:
    2
    Otrzymane lajki:
    0
    niestety uaktualnienie nokii raczej nie daje mozliwosci wgrywania wiekszych aplkikacji bo juz probowalem
     
  5. adam09

    adam09 Świeżak

    Dołączył:
    14.03.2008
    Wiadomości:
    8
    Otrzymane lajki:
    0
    na nokii 3110 c jest jest równiez problem bo pisze nieobsługiwany plik czy coś w tym rodzaju .... ( Mshadow nie nabijaj postów bo wtym przypadku twój komentarz był zbędny !!! )
     
  6. scorky

    scorky Świeżak

    Dołączył:
    04.01.2008
    Wiadomości:
    25
    Otrzymane lajki:
    0
    Jest możliwośc pogrania w pokemon, Zmiana softu na najnowższy bo w starym niajest obsługiwany java 3D, bo java 2D widzi pliki skompresowane poniżej 1 MB.
     
  7. maggi14

    maggi14 Świeżak

    Dołączył:
    05.06.2008
    Wiadomości:
    1
    Otrzymane lajki:
    0
    Nie można szkoda :(

    Miałam ten sam problem, jak miałam nokię. Raczej nic nie da się zrobić żeby wchodziły duże pliki. Ale teraz mam SGH-E250 i dalej mi nie wchodzą żadne pokemony. Szkoda... a tek bym sobie pograła ^^ :( :(
     
  8. chomik199

    chomik199 Świeżak

    Dołączył:
    11.06.2008
    Wiadomości:
    2
    Otrzymane lajki:
    0
    ja mam nokię n93i też mi ta gra nie chodzi mimo że próbowałem ją wgrywać na wszystkie sposoby
     
Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.

Poleć tę stronę