problem kartą pamięci

Temat w 'Karty pamięci' rozpoczęty przez zgoda150, 10.08.2007.

Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.
  1. zgoda150

    zgoda150 Świeżak

    Dołączył:
    02.08.2007
    Wiadomości:
    7
    Otrzymane lajki:
    0
    od trzech tygodni mam nokie5200 razem z kartą pamięci 256mb. teraz gdy coś zgrywam z kompa na telefon to nie moge tego przenieść na karte. czy to wina karty czy telefonu? czy to podlega gwarancji? :?:
     
  2. Google AdSense Reklama



    by ukryć wszystkie reklamy.
  3. zajdi11

    zajdi11 Świeżak

    Dołączył:
    05.07.2007
    Wiadomości:
    9
    Otrzymane lajki:
    0
    ja tez mam nokie 5200 z orange i z karta 256mb Zgrywaj na dysk wymienny F jesli nie to idz do serwisu z tym problemem, a pozatym musisz dac tryb prechowywania danych
    ______________________
    Jesłi pomogłem postaw Piwo Piwo Piwo
     
  4. kuba

    kuba Doświadczony

    Dołączył:
    19.08.2007
    Wiadomości:
    139
    Otrzymane lajki:
    0
    U ciebie jest dysk F: u mnie I: :P
    Możesz jest problem z czytnikiem karty, idź z tym do serwisu
     
  5. FAZI666

    FAZI666 Świeżak

    Dołączył:
    15.10.2007
    Wiadomości:
    5
    Otrzymane lajki:
    0
    a weź sprobuj przez program noki tam powinno być prześlij pliki audio
     
  6. Krzeszlu

    Krzeszlu Świeżak

    Dołączył:
    24.10.2007
    Wiadomości:
    1
    Otrzymane lajki:
    0
    mi wydaje się że to wina karty pamięci sprubÓj włoŻyć inna i wtedy zobacz
    [byk]
     
  7. dante_art

    dante_art Świeżak

    Dołączył:
    09.10.2007
    Wiadomości:
    1
    Otrzymane lajki:
    0
    ja tak mam w przypadku gier, moge je zapisac tylko w pamieci telefonu;/
     
  8. Ziemo

    Ziemo Świeżak

    Dołączył:
    02.11.2007
    Wiadomości:
    11
    Otrzymane lajki:
    0
    Nie ma to jak wyczerpująca wypowiedź :lol:
     
  9. DJ J

    DJ J Świeżak

    Dołączył:
    06.11.2007
    Wiadomości:
    29
    Otrzymane lajki:
    0
    A po podłączeniu telefonu do komputera wybrałeś odpowiedni tryb? Jeśli wybrałeś, to powinien pojawić się dysk wymienny (jego litera I:, E: czy F: nie ma znaczenia - komputer nadaje pierwszą wolną literę alfabetu nowemu dyskowi). Napisz więcej szczegółów.

    Pozdrawiam!
     
  10. kurus.m

    kurus.m Świeżak

    Dołączył:
    13.10.2007
    Wiadomości:
    3
    Otrzymane lajki:
    0
    dziwna sprawa mozliwe ze to jest wina czytnika... jezeli masz gwarancje to mykaj tam gdzie kupiłes
     
  11. Malczyk56

    Malczyk56 Doświadczony

    Dołączył:
    23.11.2007
    Wiadomości:
    127
    Otrzymane lajki:
    2
    Spróbuj !!

    Kup sobie czytnik kart pamięci ,mój kolega ma taki i przez niego zgrywa i mu wszystko przez to działa. ok2
     
Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.

Poleć tę stronę