Nokia PC Suite

Temat w 'Nokia' rozpoczęty przez Biedaczulek, 01.02.2008.

Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.
  1. Biedaczulek

    Biedaczulek Doświadczony

    Dołączył:
    31.01.2008
    Wiadomości:
    195
    Otrzymane lajki:
    7
    mam problem mam program Nokia PC Suite i nie mogę się z nim połączyć przez IrDa mój komputer znajduje sprzęt ale w programie wyskakuje jakiś błąd... albo znacie linka abym mógł drugi raz zainstalować?
     
  2. Google AdSense Reklama



    by ukryć wszystkie reklamy.
  3. Freso

    Freso Początkujący

    Dołączył:
    03.01.2008
    Wiadomości:
    19
    Otrzymane lajki:
    1
    wina Irdy miałem to samo weszłem w ustawienia i tam trzeba coś przestawic w karcie zaawansowane tam poszukaj ja dzwonilem do nokii i powiedzieli ze trzeba przestawić .....



    pomogłem .... ? jesli tak to piwo prosze
     
  4. Biedaczulek

    Biedaczulek Doświadczony

    Dołączył:
    31.01.2008
    Wiadomości:
    195
    Otrzymane lajki:
    7
    no ale jak nie wiem co ustawic :( w telefonie czy kompie?
     
  5. Freso

    Freso Początkujący

    Dołączył:
    03.01.2008
    Wiadomości:
    19
    Otrzymane lajki:
    1
    jak najbardziej w kompie ... podpowiedz tam trzeba szybkośc ustawić a domyślna dla NOKII to 115,2 kb.lub mb nie pamiętam ...
     
  6. Biedaczulek

    Biedaczulek Doświadczony

    Dołączył:
    31.01.2008
    Wiadomości:
    195
    Otrzymane lajki:
    7
    a mógłbyś opisać gdzie są te ustawienia? nie mogę znaleźć opisz wszytko od A do Z i bedzie gut
     
  7. Freso

    Freso Początkujący

    Dołączył:
    03.01.2008
    Wiadomości:
    19
    Otrzymane lajki:
    1
    wchodzisz w : Panel Sterowania --> Drukarki i inny sprzęt ( Łącze bezprzewodowe to zależy od widoku ) ---> otwiera ci się okno dasz tam Sprzęt póżniej właściwości następnie zaawansowane i tam masz prędkości znajdż jesli jest dla nokii 115,2 więcej ci nei powiem bo nie wiem jaką masz irde :) jak pomogłem prosze o piwko ...
     
  8. Biedaczulek

    Biedaczulek Doświadczony

    Dołączył:
    31.01.2008
    Wiadomości:
    195
    Otrzymane lajki:
    7
    ok zmieniłem ale pisze jak chcę się połączyć przez IRDE :"Nie można użyć tego typu połączenia. Sprawdź,czy potrzebny sprzęt, oprogramowanie i sterowniki są dostępne." to jest najnowsza wersja jaką mam...
     
  9. Freso

    Freso Początkujący

    Dołączył:
    03.01.2008
    Wiadomości:
    19
    Otrzymane lajki:
    1
    rozwiązania :

    1.Ściągnij najnowsze PC Suite
    2.Zainstaluj NAJNOWSZE !!!!!! sterowniki do IRdy
    3.Spróbuj połączyć się przez jakiś tam jest taki przycisk którym się łączy nie pamiętam tam w tym pcsuite
    4. Kup nową iRdę .... :):):):) ; X ; X ; X ok2 ok2 oO Nie no żart ale tam gdzie ją kupiłeś możesz dać i tam ci bardziej pomogą ....
     
  10. Biedaczulek

    Biedaczulek Doświadczony

    Dołączył:
    31.01.2008
    Wiadomości:
    195
    Otrzymane lajki:
    7
    1. Mam
    2.Do tele czy kompa?
    3.próbowałem i wyskakiwał ten komunikat.
    4.na kompa czy na telefon?
     
  11. Freso

    Freso Początkujący

    Dołączył:
    03.01.2008
    Wiadomości:
    19
    Otrzymane lajki:
    1
    2.oczywiście do kompa|
    4.na kompa oczywiście
     
Podobne tematy
Forum Tytuł Data
Nokia Nokia N95 - taśma LCD 30.04.2014
Nokia Nokia Asha 300 Problem! 14.01.2014
Nokia Nokia 6021 i E50 - zdejmowanie simlocka 02.12.2013
Nokia Problem - Nokia 5800 - dotyk w górę i w dół 25.10.2013
Nokia problem z nokia c6-01 08.10.2013

Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.

Poleć tę stronę