Mam problem z gra na kompa fifa08 pomozcie pls

Temat w 'Gry komputerowe' rozpoczęty przez lenart5, 16.01.2008.

Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.
  1. lenart5

    lenart5 Świeżak

    Dołączył:
    12.01.2008
    Wiadomości:
    10
    Otrzymane lajki:
    0
    Pozyczylem od kolegi niedawno fife08. Gdy zainstalowalem ja chcialem ja wlaczyc niestety gdy ja wlaczylem pojawil sie czarny ekran i nic dalej sie nierobilo. Czym to moze byc spowodowane??

    Resho : ludzie co wy robicie? z gsm jakies pc? zly dzial i nieodpowiednie pytanie + ortografia
     
  2. Google AdSense Reklama



    by ukryć wszystkie reklamy.
  3. scorky

    scorky Świeżak

    Dołączył:
    04.01.2008
    Wiadomości:
    25
    Otrzymane lajki:
    0
    często spotykałem ten problem są dwa wyjścia Albo jest płyta (CD/DVD) Uszkodzona albo karta wysiada ma za mało pamięci albo źle taktuje.
     
  4. Radziooo1989xD

    Radziooo1989xD Świeżak

    Dołączył:
    17.12.2008
    Wiadomości:
    9
    Otrzymane lajki:
    0
    raczej za słaby komp.. wina grafiki najpredzej
     
  5. tony hawk

    tony hawk Świeżak

    Dołączył:
    31.05.2008
    Wiadomości:
    15
    Otrzymane lajki:
    0
    Najpewniej wina kartu graficznej: zły model lub za słaba na te grę. Jest jeszcze jeden powód. Kiedyś instalowałem sobie Wheels of Steel wszystkie wersje po kolei. Miałem strasznie zapchanego kompa i mi starczało tylko na te gry. No dobra, miałem około 2 GB wolnego. Komputer dawno nie miał formatu, więc był zaśmiecony różnego, wszelakim rodzajem syfu i też tak miałem. Tylko czarny ekran po włączeniu gry, a przecież ta gra ma takie wymaganioa, że nawet by poszło na komputerze sprzed 5 lat. Sformatowałem go, wszystko chodziło idealnie. Jeżeli masz czas, spróbuj formatu, może pomoże, uwierz mi :)
     
  6. kondzio1322

    kondzio1322 Świeżak

    Dołączył:
    30.01.2009
    Wiadomości:
    5
    Otrzymane lajki:
    0
    Za słaba karta graficzna ja mam 256mb i chodzi
     
  7. Darionn91

    Darionn91 Doświadczony

    Dołączył:
    05.10.2008
    Wiadomości:
    198
    Otrzymane lajki:
    2
    Podaj jakiego masz kompa i czy to jest oryginalna wersja gry czy nie...jak nie jest oryginalna to może ᴄʀᴀᴄᴋ jest wadliwy...


    [mod=Ari911]Widzisz datę pierwszego postu "16-01-08" Myślisz że facet czeka rok na tą odpowiedź...Albo ma tą grę?? Pewnie już dawno pyka w Fifa 09 albo Fife 07 (zależności od kompa)[/mod]
     
    Ostatnio edytowany przez moderatora: 30.01.2009
Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.

Poleć tę stronę