gg w komorce

Temat w 'Problemy z aplikacjami' rozpoczęty przez grzes1534, 24.04.2008.

Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.
  1. grzes1534

    grzes1534 Świeżak

    Dołączył:
    24.04.2008
    Wiadomości:
    4
    Otrzymane lajki:
    0
    hej moze sie ktos orientuje jak to jest z tym gg na komorce . mam lg u990 w sieci o2 i sciagnole sobie gg przez wyslanie smsa platnego . zainstalowalem i niby sie odpala ale caly czas wyskakuje blad polonczenia . aha i dodam ze wykupilem abonament w gg wiec hmm niewiem ,? 8)
     
  2. Google AdSense Reklama



    by ukryć wszystkie reklamy.
  3. rascal

    rascal Doświadczony

    Dołączył:
    10.04.2008
    Wiadomości:
    108
    Otrzymane lajki:
    1
    ustaw polaczenie internet, nie wap
     
  4. gohanssj

    gohanssj Świeżak

    Dołączył:
    05.06.2008
    Wiadomości:
    6
    Otrzymane lajki:
    0
    Problem z GG

    Witam
    Pobralem GG na telefon dokladnie se k510i na ktory mozna miec gg i dlaczego gdy kupilem subskrypcje na tydzien i dalczego mi za kazdym wejsciem na gg nie wazne jak dlugi i czy cos pisalem zabiera mi 72 gr. Dzwonilem na Biuro Obslugi Klijenta i powiedzial zebym sciagnol nowa wersje ze w niej nie ma takich bledow i sciagnolem i k**** nadal mi zabiera 72gr prosze o pomoc. Jestem w Tak Tak Era
    Stawiam Piwo za pomocne odpowiedzi.
    Za odpowiedzi z gory Dzieki
    Pozdrawiam
    ___________________________________________________________________________
    Dzieki [you] za odwiedzienie mojej odpowiedzi
     
  5. Resho

    Resho Rodzynki i DNB

    Dołączył:
    31.10.2007
    Wiadomości:
    150
    Otrzymane lajki:
    2
    gohanssj, ustaw punkt dostepu Era Internet TT jako domyslny powinno smigac... jesli nie masz go to napisz to wtedy podam nazwe uzytkownika i haslo...
     
  6. gohanssj

    gohanssj Świeżak

    Dołączył:
    05.06.2008
    Wiadomości:
    6
    Otrzymane lajki:
    0
    Ja mam ustawione Era Omnix TT i nadal bierze kase.
     
  7. kieloo

    kieloo Świeżak

    Dołączył:
    07.05.2008
    Wiadomości:
    11
    Otrzymane lajki:
    0
    Ostatnio Gadu-Gadu ma problemy z serwerami.
    http://www.kadu.net/monitor/
    jak widzimy na powyzszej stronie serwery zaczynające sie od 217 są juz nieczynne... Stare wersje GG (ponizej 3.0) nie mają mozliwosci zmiany serwera- stad olbrzymia ilosc klopotow.
    Sposob na to:
    znam tylko 1. Alternatywny komunikator.
    Polecam GoChat
    http://www.gochat.pl/

    To chyba tyle w tym temacie :D
    Pozdrawiam
     
Status tematu:
Temat zamknięty, nie można pisać w nim odpowiedzi.

Poleć tę stronę